ADIYAMAN / MERKEZ - Cumhuriyet İlkokulu

Ock

2023/ 2024 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemi karne törenlerimizi yaptık tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Mini Mini Birlerimiz Sinemada; öğrencilerimiz dönem sonu sosyal etkinlikler kapsamında sinemaya gittiler. Değerli öğretmenlerimize bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.

Ock

Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri Şehitlerimizi Anma Etkinliği düzenlendi. Değerli Öğretmenimiz Özlem GÜNDÜZ 'e teşekkür ederiz.

Ock

Adıyaman belediyesi itfaiye müdürlüğü okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize hediyeler verdiler, kendilerine bu nazik ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ederiz.

Ock

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Cihat DAĞDEVİREN ekibiyle okulumuzu ziyaret etti. Bu ziyaretlerinden ötürü Sayın Emniyet Müdürümüze teşekkkür ederiz.

Ara

Cumhuriyet İlkokulu olarak Filistinli mazlum kardeşlerimiz için,  sınıflarımızla yardım kumbarası oluşturduk.  Destek veren herkese en kalbi duygularımızla teşekkür ediyoruz.

Ara

Cumhuriyet İlkokulu olarak öğretmenler gününü kutladık.

Kas

10 Kasım'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ü saygıyla andık. Programı hazırlayan Mehmet Şahin öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Kas

CUMHURİYET İLKOKULUNDAN CUMHURİYET'İN 100. YILINA YAKIŞIR KUTLAMA...

Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velileriyle kendine yakışan bir kutlama ile Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladı..

Cumhuriyet bayramı programı bütün okul öğrencilerimizin katıldığı gösteriler,şiirler, resim sergisi ve şarkılarla görsel bir şölene dönüştü.Okulumuz sınıf öğretmenleri Gülten ÖZTÜRK ve Özlem GÜNDÜZ öğretmenmize başta olmak üzere bütün öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.