T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / MERKEZ - Cumhuriyet İlkokulu

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

Kadın dokunduğu herşeyi güzelleştiren, sevgisi ile iyileştiren, emeği ile güçlendiren, ilhamı İle büyüleyen bir varlık, Nice başarının ardında ismi geçen kadınlarımıza teşekkür etmek için birçok nedenimiz var. 

Hayatımızdaki o özel kadınların değerini bir kez daha anımsadığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, onlara teşekkür etmek ve onurlandırmak için çiçekler anlamlı birer hediyedir.

Dünya Kadınlar Günü, tüm kültürlerde yer alan değerli bir gündür. Kadınların toplumdaki ekonomik, politik ve mesleki yerini hatırlatan, kadınların emeğine ve başarılarına dikkat çeken bu özel günde bir kadına çiçek vererek tüm kadınlarla aynı dayanışma içerisinde olduğunuzu hissettirmiş olursunuz.

Kadınlar Günü bir erkeğin bir kadına hediye yolladığı bir kutlama değildir. Annenize, en iyi arkadaşınıza, ablanıza belki de size örnek olmuş, yol göstermiş değerli bir öğretmeninize de teşekkür etmek için bir fırsattır. Unutmayın, kadınların kendi içerisindeki dayanışması her zaman çok kıymetlidir.

Bu bağlamda okul müdürümüz Nadire GÜNEŞ'e çiçek gönderme nezaketi gösteren Sayın İl Milli Eğitim Müdürü Ali TOSUN beyefendiye teşekkür ederiz. Tüm Kadınlarımızın Günü kutlu olsun.

25-03-202425-03-202425-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.03.2024 - Güncelleme: 25.03.2024 11:49 - Görüntülenme: 35
  Beğen | 7  kişi beğendi